Despre Cabinet

    Incepand cu anul 2000 a luat fiinta "Cabinetul Individual Elena Neacsu", autorizat de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania care isi desfasoara activitatea conform legislatiei romanesti in domeniul financiar-contabil si fiscal.
    Cabinetul nostru este destinat sa ofere servicii personalizate, in domeniul financiar-contabil, in functie de specific si nevoi, firmelor mici si mijlocii. Decizia de a colabora cu noi va scuteste de povara actelor si rapoartelor contabile, de multitudinea declaratiilor ce trebuiesc depuse la diverse institutii ale statului, si de stresul taxelor si impozitelor, astfel dumneavoastra castigati timp sa va conduceti afacerea.
    Ne straduim permanent sa fim la curent cu noutatile legislative, clientii nostrii beneficiind astfel de eficacitate fiscala, cat si de diminuarea riscului fiscal.
    Informatiile care circula intre clienti si cabinet, sunt confidentiale, acestea fiind garantate prin contract.

    Portofoliul nostru de clienti include firme mici si medii din Ploiesti, judetul Prahova si din judetele limitrofe care isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii: productie, comert, turism, servicii consultanta externa, imobiliare, transporturi, tehnologie IT.


Contabilitate, Expert Contabil, Gabi Neacsu

  curs oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Noutati Legislative

  • Calendarul fiscal 2017 Detalii
  • Codul Fiscal aplicabil in 2017 Detalii
  • Codul de procedura fiscala valabil in 2015 Detalii
  • Eliberarea certificatului de atestare fiscala - reglementari Detalii
  • Modificari aduse la aplicarea regimului special de scutire de TVA Detalii
  • Vezi toate articolele

Calculator Salariu


Linkuri Utile

www.contabun.ro - Blog de Contabilitate
www.contacafe.ro - Forum Contabilitate
www.anaf.ro - ANAF
www.ceccarprahova.ro - CECCAR Prahova